Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stort evenemang på Stora torget i helgen – med firande och prisutdelning

Det är lätt att ta för givet att lamporna lyser.
I helgen uppmärksammas Elens dag – med en rad programpunkter och prisutdelning i Stenstan.

Annons

Sundsvall energi och Sundsvall elnät står bakom evenemanget, som hålls i Stadshuset och på torget i centrala Sundsvall.

Bolagens personal finns på plats och svarar på frågor om elavtal på lördag mellan klockan 13 och 15.

− Att det används mer el när det är kallt och mörkt är inte så konstigt men då är det särskilt viktigt att visa på den nytta elen bidrar med. Därför är vi som lokalt energibolag stolta att vara med på Elens dag och bidra till att ladda Sundsvallsborna med mer energi för det nya året, säger Marcus Hedman, marknadschef för Sundsvall energi, i ett pressmeddelande.

Även vinnaren av priset för bästa ljusinformation ska utses, en tävling för högstadieklasser och idrottsföreningar med vinst om 16 000 kronor.

Elbilsägare och lokala bilfirmor kommer att visa upp sina elbilar, och den som kör en elbil får dessutom möjlighet att parkera närmast av alla – på torget.

"Hör av dig till oss här på Facebook så fixar vi ett parkeringstillstånd", skriver Sundsvall elnät i sitt evenemang på Facebook.

Programmet:

13.00: På Stadshuset erbjuds musiklek för barn och sagoläsning i elens tecken. Sundsvall energis elefant Elvis finns på plats.

14.00: Sundsvall energi bjuder på kanelbullar och varm choklad och svarar på frågor. Den som tar med sin faktura kan få hjälp att se över sitt elavtal. Sundsvall elnäts vd Göran Sörell presenterar vinnaren i tävlingen "Lys upp Sundsvall".

■■ Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner Sundsvall Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!