Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Strandlund tar över Stöde

Säsongen som gick tampades de i division II och ramlade ur både två – nu gör Stöde IF och IFK Sundsvalls tidigare tränare Anders Strandlund gemensam sak för att avancera igen.

– Det känns som att vi har något bra på gång. Kontraktet är inte påskrivet än, men Strandlund är sugen att trampa i gång direkt, som det lät, säger Stöde IF:s lagledare Mikael Backlund.

Det är inte klart med någon assisterande tränare, men troligtvis från Strandlund stöttning från någon av lagets med rutinerade spelare som Johan Bergman. En annan lösning är Stödeprofilen Hans Sjölander som lagt skorna på hyllan, men som klubbledningen vill behålla i någon form.

– Det är inte som är klart, men vi hoppas att han kan blir kvar runt laget på något vis, säger Backlund.

Dessutom har Stöde ett damlag kommande säsong som kommer att tränas av Anette Larsson tillsammans med förre Nedansjötränaren Krister Söder. Damlaget kommer att spela i division III.