Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Styrelseledamot i Karlskrona sågar egna laget timmar innan matchen – och tror att Timrå tar det: "Överbetalda individualister"

Bara timmar innan den avgörande matchen går Karlskrona HK:s styrelseledamot Markus Ardin ut och sågar den egna klubben i ett inlägg på Facebook.
"En urusel säsong med en "lag" som lever på överbetalda individualister som inte presterat" skriver Ardin i ett facebookinlägg enligt SVT.

På fredagen är det vinna eller försvinna som gäller för Karlskrona. Efter att ha tappat 3–1 till 3–3 i matcher ställs nu Timrå och Karlskrona inför en riktig rysare på fredagskvällen.

Då går en i de egna leden i Karlskrona ut och sågar laget. Styrelseledamoten Markus Ardin skriver i ett Facebook-inlägg som SVT tagit del av, att laget består av "överbetalda individualister som inte presterat" och menar på att han tror att laget förlorar ikväll.

"Vilja slår klass... ja på pappret ska vi vinna över Timrå men det är ju inte så enkelt inom idrottens värld" skriver han i inlägget.

Till SVT säger Ardin att han menar det han skriver.

– Jag säger bara sanningen. Objektivt sett är det ju så. Det tror jag att vem som helst kan se, säger han till SVT.

"Timrå förtjänar hittills mer än vi att spela i SHL så enkelt är det om man tittar på det med en sober syn" skriver han i inlägget.

Trots att han själv är en del av klubben anser han själv inte ha någon makt i att kunna påverka laget och dess spelare under säsongen.

– Att spelarna inte presterar är ju ingenting som styrelsen kan påverka, säger Markus Ardin till SVT.