Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Succékomedin "Minns du mig?" kommer till Sundsvall nästa år

I centrum står ett par som hamnat i en trivsam vardag – utan passion. Annika Andersson och Thomas Petersson spelar paret som föreställningen "Minns du mig?" handlar om. 2018 kommer den till Sundsvall.

Pjäsen spelar på igenkänningshumor och är en komedi om kärlek för evigt/givet med Annika Andersson och Thomas Petersson i huvudrollerna. Den har skördat framgångar på Lisebergsteatern under hösten och nu är det klart att föreställningen tar sig ut på vägarna med start i februari 2018.

– Publikens mottagande av denna pjäs gör en helt varm inombords. Vi har fått spela för fulla hus på Lisebergsteatern och utifrån publikens reaktioner kan man ganska stolt konstatera att de älskar att se pjäsen lika mycket som vi älskar att spela den, säger Annika Andersson i ett pressmeddelande.

För Plus-kunder: Roger Pontare gör två stopp i länet: "Ett andra hem"

Annika och Thomas även har sällskap av skådespelaren Robin Stegmar och Joanna Eriksson, känd från humorprogrammet Partaj och även från de humoristiska ICA-reklamerna.

– När vi möter publiken så ser man att en del kanske håller lite kärleksfullare i sin partner, och väldigt många ger oss tummen upp och ler sitt allra varmaste leende. Det ska bli otroligt roligt att ta den här lilla pärlan till pjäs ut på vägarna och försöka få svenskarna att kramas lite mera, säger Thomas Petersson i ett pressmeddelande.

Den 8 mars kommer ensemblen till Sundsvall, närmare bestämt Tonhallen

För Plus-kunder: Oskar Linnros fick Tonhallen i gungning – se alla bilderna från minglet och konserten