Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sundsvall City Arena – smaka på det

Ja, då var det dags igen då – byte av namn på Idrottsparken och även Gärdehov. Och, som vi nyss läst om, en ny arena som ska uppföras vid sporthallen 2019, den behöver ju också ett namn.

För Plus-kunder: Sundsvall Energi Arena försvinner – då kan Idrottsparken få nytt namn: "Intresserade"

Då dammar jag av det förslag som jag gav för snart 20 år sedan för Idrottsparken: "Sundsvall City Arena", kort och gott SCA. Tänk er så häftigt om alla anläggningarna hette samma men med olika inriktningar och profil.

Det kanske är krångligt med samma namn men så många som skulle bli nöjda – företaget SCA, isidrotterna, fotbollen, evenemangen samt inomhusidrotten.

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Sundsvall har gett SCA så mycket och de även oss i form av industri och arbeten så nu ska det "win-winnas" och alla blir nöjda. Tänk er en jättegran vid norra och södra infarterna till stan med belysning och information om kommande aktiviteter i de olika anläggningarna.

Så kom igen nu, sätt er ner från kommunen, idrotten och skogsjätten så ska vi nog få till det och alla blir glada.

Hans Burman, visionär

Läs även:

ÖFK dansar balett – GIF kan dribbla på torget

Fyra sporthallar på ett halvt sekel – kom igen, Sundsvall

Kommunen lider av en sjuklig besatthet av idrott – skriva och räkna är inte längre prio ett

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel