Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sundsvall FBC i ledning i division 1 Norrland efter 12–6 mot Gimonäs Umeå

Det blev 12–6 (3-3, 3-2, 6-1) för Sundsvall FBC borta mot Gimonäs Umeå i lördagens match. Därmed är laget ny serieledare i division 1 Norrland i innebandy, på samma poäng som tvåan Gamla Stan. Gamla Stan har dessutom en match mer spelad. För Gimonäs Umeå betyder resultatet att man är på femte plats i tabellen.

– En klassinsats rakt igenom. En match där vi har bra kontroll och tålamod i spelet, dessutom fortsätter Patrik Fransson vara fullständigt outstanding och då är vi väldigt svårslagna, kommenterade Sundsvall FBC:s tränare Tom Nilsson efter matchen.

Robin Wiik gjorde tre mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Joel Vågeteg 2, Patrik Fransson 2, Rasmus Nilsson 2, Johan Sundqvist, Jacob Hellgren och Simon Sparby, målen för Gimonäs Umeå gjordes av Andreas Långström 2, Emil Johansson, Jonathan Paulsson-Smedborn, Adam Forsman och Emil Nilsson.

I nästa match möter Sundsvall FBC Timrå hemma på söndag 3 mars 17.00.