Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sundsvall FBC utklassade Team TG U på bortaplan

Sundsvall FBC fick rejäl utdelning när laget vann på bortaplan mot Team TG U i division 1 Norrland i innebandy med hela 22–11 (5-6, 6-1, 11-4).

Sundsvall FBC:s tränare Tom Nilsson kommenterade matchen:

– En match där vi är lika bra framåt som vi är dåliga bakåt, en svår match där TG U inte har någonting att spela för och därmed blir matchen väldigt avslagen. Det vi tar med oss från denna match är Patrik Franssons sagolika uppvisning, han gör 12 poäng idag och därmed vinner poängligan. Otroligt bra. Nu väntar en viktig träningsvecka innan kvalet drar igång.

Det blev ett riktigt målfyrverkeri för Sundsvall FBC:s Patrik Fransson, som stod för hela sex mål i matchen. Övriga mål för bortalaget gjordes av Johan Sundqvist 4, Erik Rhodin 3, Fredrik Nyström 2, Simon Sparby 2, Alexander Johansson, Jacob Hellgren, Marcus Eriksson, Robin Wiik och Rasmus Nilsson, målen för Team TG U gjordes av Christoffer Ström 2, Marcus Lindfors 2, Joel Dahlberg 2, Gustav Karlsson, Lukas Berggren, Tim Engström, Axel Wallgren och Jonathan Åström.

Serien är nu färdigspelad. Team TG U slutar på tionde plats, och Sundsvall FBC på andra plats. Sundsvall FBC är klart för kvalspel.