Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sundsvall fick nobben – "GIF-dödaren" stannar i Åtvidaberg

Behovet av mittback sköts upp och i stället jagade GIF Sundsvall en mittfältare från Åtvidaberg, men fick nobben. Nu är det klart att "GIF-dödaren"Muricio Albornoz stannar i Åtvidaberg.

Annons

Som Sporten tidigare skrivit om ville GIF Sundsvall lägga vantarna på Åtvidabergspelaren Muricio Albornoz. Nu bekräftar Joachim Hilding, styrelseledamot i Åtvidabergs styrelse, att det inte blir någon affär, enligt uppgifter till Corren.

– De lämnade ett förslag med en summa, men det var inte tillräckligt intressant för oss. Vi bedömer att ”Marre” är alldeles för viktig för oss med den erfarenhet och rutin som han har. Och efter det har vi inte fått något nytt bud att ta ställning till, säger Hilding till Corren.

LÄS MER: Uppgifter: GIF Sundsvall ute efter Albornoz – kontakt har tagits

Albornoz, som började sin fotbollskarriär i Brommapojkarna, kom till Åtvidaberg förra säsongen och kommer nu alltså med största sannolikhet att finnas med i truppen när laget startar i Superettan. Mittfältaren hade mycket speltid förra säsongen och hade tre mål i protokollet när bokslut på 2015 var klart.