Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sundsvall föll i svängig innebandymatch mot Umeå

IBK Sundsvall gick runt på två femmor hela matchen. Kanske tog tröttheten ut sin rätt för laget i tredje perioden när Umeå till sist drog ifrån och kunde vinna med 7–10.

Det var en underhållande innebandymatch som utspelade sig i Sundsvalls sporthall under lördagseftermiddagen. Lagen följdes åt i målprotokollet och det var helt jämnt, 5–5 inför den tredje perioden.

– Det var ett ganska jämnt och böljande spel, båda lagen hade mycket boll och bra med lägen, säger Sundsvalls tränare Magnus Lannebrink.

Sundsvall hade, som många gånger den här säsongen kort om folk och gick runt på två femmor hela matchen. Kanske tog tröttheten ut sin rätt i den sista perioden då Umeå till sist kunde dra det längsta strået.

– Vi har inte riktigt krafterna med oss i tredje, samtidigt rullar de på tre femmor hela matchen, säger Sundsvalls tränare Magnus Lannebrink som ändå var nöjd med sitt lags insats efter matchen.