Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sundsvall Hockey vill behålla duon – de blickar utomlands

Sundsvall Hockey vill få ett snabbt svar av bröderna Ahlström.
Samtidigt ser brödraparet över möjligheterna att spela utomlands.
– Det skulle vara kul att testa något nytt, säger Oscar Ahlström.

Sporten har tidigare berättat att Sundsvall Hockey vill behålla Oscar och Victor Ahlström, vars kontrakt gick ut efter senaste matchen mot Mora.

Läs mer: Sundsvall vill behålla bröderna Ahlström

– Vi har inte satt någon deadline, men får vi inte behålla dom måste vi titta på någonting annat ganska omgående. Det brinner lite i knutarna, säger sportchefen Stefan Lindqvist.

Oscar och Victor lämnade Sundsvall i måndags och funderar nu över framtiden. Helst av allt vill duon spela i en högre liga.

– Man vill ju spela så högt upp som möjligt. Vi har ju spelat i SHL och vet att vi klarar av det spelet också, säger Oscar och fortsätter.

– Jag kommer inte hasta iväg något beslut utan vi vill kolla vad som finns. Sedan har vi pratat om att ge ett besked till Sundsvall så snabbt som möjligt också.

Hur ser du på att Sundsvall vill behålla er?

– Vi fick spela mycket där och det är kul att de vill det, men än så länge vet jag inte om vi har något att ta ställning till.

Inför säsongen hade duon siktet inställt på spel utomlands – den drömmen lever nu vidare och är brödernas huvudspår i jakten på en ny klubb.

– Vi är 29 år och ska vi åka utomlands passar det bra nu, så känner vi lite. Vi har gjort fem år i allsvenskan och det skulle vara kul att testa något nytt. Men sedan ska det vara något bra också och just nu har vi inte pratat med någon klubb, säger Oscar Ahlström.