Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sundsvall Hockeys klubbchef om ambulansfärden till sjukhus: "Jag hade jättesvårt att andas"

Sundsvall Hockeys klubbchef, och före detta kommunalrådet i Sundsvall, Magnus Sjödin hade ett dramatiskt nyår.
Han fick föras med ambulans till sjukhus efter att en bakterieinfektion gått ut i blodet.
– Jag hade jättesvårt att andas, säger Sjödin.

Annons

Efter några dagar på sjukhus är Magnus Sjödin tillbaka i hemmet där han vilar ut. Dessförinnan var han med om några dramatiska dagar.

– Läkarna tror att det var en infektion. Det var en bakterieinfektion som gick ut från halsen i blodet. Under några timmar hade jag jättesvårt att andas, hög feber och blev riktigt risig, säger Sjödin som blev dålig på Nyårsdagen.

Läs mer: Magnus Sjödin om nya jobbet och sjukskrivningen

Först åkte han till vårdcentralen, och där konstaterades att han var så pass dålig att man valde att köra honom med ambulans till sjukhuset.

– Där gjorde de undersökningar och jag fick en fantastisk vård. När det bränner till är de oerhört duktiga och jag är glad att det finns bra sjukvård, säger Sundsvall Hockeys klubbchef.

– Jag fick antibiotika som jag fortfarande äter. Nu är jag väldigt trött, sliten och har ont i halsen. Men det går åt rätt håll.

Väl hemma hände det omgående saker på jobbet när Sundsvall Hockey valde att anställa Leif Strömberg som ny huvudtränare.

Läs mer: Han tar över Sundsvall Hockey – så ser nya ledarstaben ut

– Lite har jag varit inblandad naturligtvis. Jag pratar och har sms-kontakt med Stefan (Lindqvist). Jag tror att Stefan tillsammans med styrelsen resonerar rätt i att det måste göras något med tanke på situationen vi är i. Det är roligt att Göran blir kvar i båset tillsammans med Leif, jag har stort förtroende för Göran som ledare och tränare och tror att de kan bli ett bra par och att vi kan nå vår målsättning, säger Magnus Sjödin.