Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sundsvall Hockeys sköna besked – forwarden tillbaka mot Leksand

Hockeyallsvenskan, omgång 22, Sundsvall Hockey-Leksands IF, Sundsvall Energi Arena, 16.00

Läget i laget

Viktor Hertzberg (axel) saknas fortfarande på grund av skada. Mathias Karlsson är däremot tillbaka efter frånvaro. "Han kommer att spela med någon form av handledsskydd", säger Stefan Lindqvist. Juniorerna Casper Sjödin och Henrik Axelborn fick speltid mot Asplöven och någon av dem kommer att finnas med även mot Leksand.

LÄS MER: Sundsvall hockey om letandet efter förstärkningar: "Har fått börja om"

Tränarsnack

"Det här är en serie som är jättejämn, alla slår alla på något vänster. Leksand borde komma mer och mer för att de borde hålla till högre upp i seriesystemet, men samtidigt har det häxat lite också. Vi har färskt i minnet hur det var när mötte dem där nere (förlust med 3–6) och vi tror att de kommer köra på rejält. Samtidigt tycker vi själva att vi tar små steg framåt hela tiden och vi blir bättre på allting. En av våra stora förbättringspunkter just nu är box play", säger assisterande tränaren Stefan Lindqvist.

SE MER: Expertens utspel - Därför ligger Timrå och Sundsvall i botten

Notera att...

... Sundsvall Hockey vann efter straffar borta mot Asplöven senast, 4–3.

... Christoffer Kjaergaard (8+8) och Christian Söderström (7+9) är Sundsvalls bästa poänggörare så här långt. Båda har gjort 16 poäng.

... Sundsvall Hockey är fortfarande jumbo, men laget ligger bara en poäng bakom Timrå IK i tabellen.

... Sundsvall Hockey reste hem från Haparanda natten mot fredagen och kom hem vid 7-snåret.

LÄS MER: Timråforwarden inne i karriärens tyngsta period