Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sundsvall Hockeys tränare om SHL-lånets debut: "Det finns väldigt mycket där"

Linköpingslånet Erik Brissle gjorde debut för Sundsvall Hockey mot Mora.
Här är Sundsvallstränaren Göran Tärnlunds utlåtande om debuten:
– Han såg bra ut, och det kommer säkert bli bättre.

Det blev en poäng för Sundsvall Hockey borta mot Mora efter att laget hämtat ikapp underläge.

Samtidigt gjorde inlånade forwarden Erik Brissle debut för Sundsvall.

– Han såg bra ut. Det finns väldigt mycket i honom. Han är väldigt kreativ och vill utmana och är duktig med pucken. Kommer man in nytt gäng kan man inte begära att man ska leverera första dagen, men han var där det hände och vi använde honom i power play. Det kan säkert bli bättre, men han gjorde en bra första match, säger Sundsvallstränaren Göran Tärnlund.

Brissle matchades med Alexander Sundqvist som center och Modolånet Johan Lindholm på andra kanten.

– Han och Lindholm trivdes bra ihop tycker jag, säger Tärnlund.

Tanken är att Brissle ska spela åtminstone fyra matcher med Sundsvall innan man tar ett nytt beslut, och även Lindholm kan bli kvar ytterligare ett par matcher.

– Modos J20-lag spelar inte förrän nionde januari, så det troliga är väl att han kanske kan spela de kommande två matcherna med oss. Vi ska prata med Modo, säger Göran Tärnlund.

Förutom lånen fortsätter Sundsvall att leta värvningar.

– Vi hade lite planer på att ha någon på plats till den 27:e, men det ser inte ut att bli så. Vi får se vad som händer, men det viktigaste är att få spelarna i truppen att prestera varje dag, säger sportchefen Stefan Lindqvist.