Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sundsvall säkrade segern mot Stubbhagen

Segern på hemmaplan med 34–24 (15–11) gör att Sundsvall har säkrat segern i matchserien mot Stubbhagen i division 2 Kval till H2 i handboll. Sundsvall vann totalt med 2-1 i matcher.

Sundsvalls lagledare Kerstin Andersson kommenterade matchen:

– Skönt att äntligen vinna ett kval. Segern grundlades tack vare bra försvars- och målvaktsspel, som ledde till kontringsmål. Alla förtjänar beröm i denna match, vi löste hela tiden deras taktiska förändringar och fortsatte spela med bra tålamod. Extra beröm till Oskar Gill och Filip Häggberg i försvaret. 12-målskytten Jon Melin var vass framåt. Vi hade även en jättebra sista utpost i Fredrik Nordin.

Det blev ett riktigt målfyrverkeri för Sundsvalls Jon Melin, som stod för hela tolv mål i matchen. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Oscar Gill 6, Maxim Simonov 5, Erik Karlsson 4, Oscar Gunnebrink 2, Martin Ekdahl 2, Filip Häggberg, Alexander Gill och Linus Bylin.