Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ångestpodden livesänder på Kulturmagasinet: "Ett led i att bryta tabun kring psykisk ohälsa"

Under All digital week nästa vecka kommer succépodden Ångestpodden att livesända från Unga Magasinet.
– Att bjuda in Ångestpodden är ett led i ungdomsprojektet Insidans arbete med att bryta tabun kring psykisk ohälsa bland ungdomar, berättar Mona Ströhlein, ungdomshandledare på Unga Magasinet.

Annons

I podden, som drivs av Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg, kommer de att intervjua personer som står bakom projektet Insidan.

Livesändningen kommer ske inför publik den 22 mars och är en del av det som stadsbiblioteket erbjuder under All digital week.

I hela Europa arrangeras aktiviteter under nästa vecka där bibliotek, myndigheter, organisationer och företag möter människor i kompetenshöjande insatser och dialog om digitala tjänster. Temat för årets vecka är källkritik.

- Vi har Patrik Oksanen från Hudiksvalls tidning på plats som föreläser om Fake news och påverkansoperationer. Den föreläsningen webbsänds också precis som Ångestpodden och kan ses via bibliotekets YouTube-kanal. Det är mycket bra att vi kan använda den digitala tekniken så att fler kan ta del av det programutbud vi har under en sådan här vecka, säger Ida Norberg, samordnare för veckan, i ett pressmeddelande.

All digital week samordnas av Digidelnätverket.

Mer läsning

Annons