Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Anis Don Demina och SHY Martin klara till Sensommar

Artikel 9 av 12
Sensommar 2018
Visa alla artiklar

Stjärnskotten Anis Don Demina & SHY Martin är färdiga för Sensommar i Sundsvall i sommar.
– Vi är väldigt glada över att välkomna två svenska stjärnskott till festivalen, säger Dino Vulic, festivalchef på Sensommar, i ett pressmeddelande.

Annons
SHY Martin kommer till Sensommar. Bild: Berit Roald / NTB scanpix / TT

Anis Don Demina är en DJ och producent samt även nu på senare dagar en av Sveriges största Youtuber. I hela sitt liv har Anis sysslat med musik, allt ifrån pianolektioner till DJ. Han är signad till skivbolaget Warner Music Sweden och har precis släppt sin första singel ”On My Mind” som på kort tid fått över en miljon lyssningar på Spotify.

Anis Don Demina fick sitt genombrott på Youtube sommaren 2017 och har även där på kort tid byggt upp en bred skara fans, med totalt över 110 000 följare på sin Youtube-kanal. Under början av 2018 öppnade Anis för succéduon Marcus & Martinus under deras utsålda konserter i norden. – Anis Don Demina och SHY Martin är två fantastiska artister inom två olika genrer som senaste året tagit Sverige med storm och båda har en spikrak karriär framför sig. Vi är glada att välkomna de till festivalen, säger Dino Vulic, festivalchef på Sensommar, i pressmeddelandet.

För Plus-kunder: Sensommar tillbaka 2018 – stannar kvar på Idrottsparken: "Vi har hittat rätt"

Anis Don Demina kommer spela både fredag och lördag under festivalen. SHY Martin kommer spela på fredagen.

– Det är två fantastiska stjärnskott som ansluter till festivalen som har en kometkarriär framför sig och några vi kommer kunna vara stolta över att kunna berätta om några år framöver, att dessa spelade på vår festival i ett tidigt skede i deras karriärer, säger Oscar Westerlind på Sensommar, i pressmeddelandet.

Sedan tidigare är Alesso, Alan Walker, Hov1, Icona Pop, Jireel, Julie Bergan, Kapten Röd, Tove Styrke och Tjuvjakt färdiga för Sensommar.

Alla artiklar i
Sensommar 2018
Annons