Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bråk på parkering i Birsta – gruff mellan bilister efter kollision

Under torsdagseftermiddagen larmades polisen om att 10-tal personer ska ha bråkat utanför Systembolaget i Birsta i Sundsvall. När polisen kom fram till platsen syntes dock inget bråk till. Förmodligen handlade det om osämja mellan två bilister efter en krock.

Annons

Enligt de uppgifter från personalen på Coop, som ligger bredvid Systembolaget, så handlade det om ett bråk mellan två bilister efter en krock på parkeringen. Desirée Rignér och Joakim Sjöblom arbetar på Coop och såg vakter och poliser springa mot parkeringen.

Här på parkeringen utanför Systembolaget uppstod ett bråk. Polisen åkte till platsen. Men när de kom fram till området kunde de inte hitta några personer som bråkade och vände tillbaka.

– Jag trodde först att de jagade en tjuv, säger Desirée Rignér.

De fick snabbt klart för sig att det handlade om ett bråk mellan två män efter en kollision på parkeringen.

– Man blir lite orolig innan man vet vad som hänt. Men det är sällan det är något allvarligt. Det är oftast snatterier eller berusade människor, säger Joakim Sjöblom.

Desirée Rignér och Joakim Sjöblom  arbetar på Coop. Enligt uppgifter som de fått handlade bråket om en krock på parkeringen.

Enligt det första larmet till polisen så ska det ha rört sig om ett äldre par och ungdomar som börjat bråka utanför Systembolaget i Birsta. Flera polispatruller beordrades också till platsen, men när de kom fram till området kunde de inte hitta några personer som bråkade.

– Vi vet inte vad som hänt, sa Börje Öhman, kommunikatör vid polisen i Medelpad, tidigare.

Polisen vände snabbt tillbaka till polisstationen igen.

Mer läsning

Annons