Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagbladet får ny chefredaktör

/
  • Mittmedias redaktionella chef, AnnaKarin Lith, presenterar nya chefredaktörer i Sundsvall. Patricia Svensson, Dagbladet, och Anders Ingvarsson, Sundsvalls Tidning.
  • Patricia Svensson, Dagbladet

Patricia Svensson tar över rodret efter Anders Ingvarsson som går vidare till Sundsvalls Tidning.

Annons

Mångåriga medarbetaren på Dagbladet, Patricia Svensson, är från första september ny chefredaktör för Dagbladet. Hon har de senaste åren varit nyhetschef på tidningen och är 33 år.

Mittmedias redaktionella chef, AnnaKarin Lith, är nöjd med utnämningen:

– Patricia Svensson har under det gångna året varit en viktig spelare i Dagbladets förändringsarbete, hon är ett känt ansikte för Dagbladets publik och blir en utmärkt efterträdare på chefredaktörsstolen.

Dagbladet har den senaste tiden genomgått en uppfräschning med redesign och fokuserar nu mycket mer på de digitala kanalerna.

– Jag har lärt känna Dagbladet från grunden och känner ett starkt engagemang för tidningen. Nu ser jag fram emot att fortsätta resan som vi påbörjat med nya Dagbladet och tillsammans med medarbetarna ytterligare vässa innehållet, både digitalt och i pappersform, säger Patricia Svensson.

Anders Ingvarsson kom förra hösten till Dagbladet och efterträder nu Mats Åmvall på Sundsvalls Tidning. Mats Åmvall går nu i pension.

Mer läsning

Annons