Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ebba Busch Thor besöker Sundsvall – får sällskap av Calle Schulman

Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor kommer till Sundsvall i april. Hon får även med sig den stora medieprofilen Calle Schulman. Besöket i stan är en del av KD:s förvalsturne.

Annons

Inför valet i år så åker KD runt på en förvalsturne och har ett tjugotal besök runt om i landet. Och den 5 april besöker partiet Sundsvall.

Foto: Kevin Pena Odar/TTEbba Busch Thor och Calle Schulman.

Ebba Busch Thor kommer att besöka Sundsvall för att få information om läget inom sjukvården i länet. Hon kommer vid en pressträff i anslutning till besöket presentera förslag för kortare vårdköer och ökad tillgänglighet.  

Foto: Björn Larsson Rosvall / TTKristdemokraternas pressträff om Ebba Busch Thors förvalsturné samt den inledande utfrågningen med Bert Karlsson i Skövde, tidigare under våren.

Upplägget för dagen inleds med att Busch Thor gör ett studiebesök på akutmottagningen i Sundsvall på morgonen. Framemot förmiddagen kommer hon att hålla pressträffen på akutmottagningen där hon kommer presentera de olika förslagen.

Mot kvällen öppnar E-Street sina dörrar där Calle Schulman kommer agera programledare och fråga ut Busch Thor i det som partiet kallar för "Tuffa frågor, ärliga svar".

Tid och plats:

Kl. 10 Studiebesök på akutmottagningen

Plats: Akutmottagningen Sundsvall.

11:30-12:15 Pressträff välfärdslöftet

Plats: Akutmottagningen Sundsvall.

Kl. 18:00 ”Tuffa frågor, ärliga svar”. Calle Schulman frågar ut Ebba Busch Thor på E-Street.

Mer läsning

Annons