Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efter kritiken mot programmets Norrlandsmobbning – nu får Sundsvalls singelmammor chansen att hitta kärleken

Nu får singelmammorna i Sundsvall chansen att hitta kärleken i TV3:s populära dejtingprogram "Ensam mamma söker". Norrländska kvinnor tycks inte ha varit intressanta tidigare för produktionsbolaget Meter Television AB som gör "Ensam mamma söker". Men efter en kommentar på Facebook söker de nu singelmammor i specifikt Sundsvall.

Annons
”Ensam mamma söker” blir Jessica Anderssons debut som programledare.

TV–succén "Ensam mamma söker" har börjat sin jakt på singelmammor till den nya säsongen av programmet. I torsdags publicerade Kajsa Mellgren, casting director på Meter Television AB, ett inlägg i Facebook-gruppen ”Jobb i Sundsvall", där hon efterlyste singelmammor från just Sundsvall.

Dessförinnan hade TV3 kritiserats på sin Facebooksida, då en kvinna frågade varför programmet bara tar in folk från Södra Sverige och inte hela landet. Även idealet av singelmammorna kritiserades, det vill säga deltagarnas utseende, ekonomi med mera.

Strax efter att den kritiska kommentaren ramlade in på Facebook sökte produktionsbolaget singelmammor från Sundsvall.
Den som vill söka till programmet ska ha lämnat in sitt ansökningsformulär innan påsk.

Programmet är en dejtingsåpa som visats på TV3 sedan 2007. I programmet får tittarna följa tre utvalda singelmammor som dejtar ett antal män som sökt till programmet. En efter en väljs män som inte faller singelmamman i tycke och smak bort och i slutänden är finalistmannen förhoppningsvis huvudrollens nya kärlek.

Den som vill söka till programmet ska fylla i ett långt formulär med personuppgifter och detaljerade uppgifter såsom klädstorlek, skostorlek, tatueringar och piercingar. Kvinnorna ska dessutom ladda upp tre bilder i sin ansökan, en på ansiktet, en på hela kroppen och en familjebild. Och så ska de skicka in en video på sig själv.

Fram till påsk har singelmammorna i Sundsvall på sig att leta fram sina bästa selfies, klippa ihop attraktiva videopresentationer av sig själva samt få till en bild på barnen där de ser någorlunda hanterbara ut.

Mer läsning

Annons