Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efter tio år – Burefestivalen tar en paus: "Vi behöver bli fler eldsjälar och organisera oss bättre"

Burefestivalen i Sundsvall tar en paus, meddelar föreningen och arrangören Urskogen.
"Vi vill tacka alla gäster, artister, bidragsgivare och andra personer som varit med under alla dessa år", skriver Föreningen Urskogen.

Annons

Efter tio år tar Burefestivalen en paus. Festivalen kommer alltså inte att anordnas 2018.

Arrangören Urskogen meddelar att det har blivit svårt för dem att hinna med alla månaders planering och all arbete som måste läggas ner för att arrangera festivalen. Man är dock tydlig med att meddela att föreningen Urskogen lever vidare och att Burefestivalen endast tar en paus 2018.

När festivalen förväntas komma tillbaka framkommer inte.

Burefestivalen 2017.

Såhär skriver Föreningen Urskogen:

"Vänner, ett viktigt men tråkigt besked! Efter många om och men har vi i föreningen Urskogen beslutat att BURE tar en paus 2018. 

Vi har arrangerat denna festival i tio fantastiska år och växt från 100 till 1000 besökare. BURE är därmed ett projekt som innebär månader av planering och mycket arbete, vilket inte alltid är lätt då vi är en liten förening där alla arbetar ideellt. Vi känner därför att vi behöver bli fler eldsjälar och organisera oss bättre för att kunna göra BURE till det evenemang vi vill att det ska vara. 

OBS – BURE må vara borta detta år, men Föreningen Urskogen lever vidare och håller glöden vid liv genom andra arrangemang. Tipsa era vänner och följ vår sida Föreningen Urskogen för att få uppdateringar om happenings som vi är involverade i under året! Närmsta händelse är redan den 5 maj, då vår alldeles egna Fredrik Wimmercranz har vernissage på Galleri Granen, missa inte det! 

Vi vill tacka alla gäster, artister, bidragsgivare och andra personer som varit med och gjort BURE möjligt under alla dessa år. Utan er finns inte vi! Tack!  <3

Föreningen Urskogen"

Mer läsning

Annons