Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fast för drograttfylla fyra gånger på en månad

En 30-årig man från Sundsvall greps fyra gånger på en månad när han körde drograttfull. Vid samtliga tillfällen ingick hasch och amfetamin i drogmixen, två gånger spädde han på med ytterligare droger.

Annons
Första gången var den 8 februari i år, sedan upprepades det den 18, 21 och så den 8 mars. I går åtalades han för de fyra tillfällena för rattfylleri och ringa narkotikabrott. 30-åringen står skriven i Sundsvall men saknar fast adress. Han åtalades dessutom på ett flertal andra punkter tillsammans med en yngre kvinna och en ett år äldre man, bland annat för bedrägeri och stöld när de tog in på hotell Villa Grönstedt utan att betala för sig, dessutom tog trion med en 14-tums tv därifrån.
Tillsammans med kvinnan stal 30-åringen en bil i Stöde i mitten av mars som han totalförstörde genom att köra ner den i ett dike. Bilägaren har också anmält att de stal en tomteisskrapa, tillbehör till en snöskoter och en polygrip. De två bröt sig också in i en sommarstuga och ett förråd men hann inte stjäla något förrän de greps.
Den äldre av männen åtalades också för två fall av ringa narkotikabrott, varav ett när han körde drograttfull.

Mer läsning

Annons