Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fler artister klara för Sensommar: "Två fantastiska tjejer ansluter till festivalens line up"

Artikel 6 av 12
Sensommar 2018
Visa alla artiklar

Nu går festivalen Sensommar ut med två till artistsläpp som ska få Sundsvall att gunga i början på juli. En av dem har synts på musiktjänsten Spotifys topp-tio-lista med låten "Arigato", som spelats över 70 miljoner gånger. Artisten är Julie Bergan. Den andra har Idol att tacka för sin musikkarriär, även om hon tagit sig långt på egen hand efter sin medverkan. Sensommar välkomnar Tove Styrke.

Annons

– Vi är glada att välkomna en av Norges starkast lysande stjärnor tillsammans med Tove Styrke, en av Sveriges popdrottningar, till sommarens festival, säger, Dino Vulic, festivalchef, Sensommar.

Sedan starten 2015 har vi lyckats att bland annat tredubbla besökarantalet, attrahera världsstjärnor till Sundsvall, genomföra den största scenproduktionen som gjorts någonsin i Norrland och därmed kommit en bra bit på vägen att nå vårt mål: att bli norra Sveriges största festival.

I sommar är det dags för den fjärde upplagan av festivalen Sensommar, i Sundsvall. Musikfesten som i vanlig ordning huserar på Idrottsparken pågår mellan den 6 och 7 juli 2018.

Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

– Två fantastiska tjejer ansluter till festivalens line up. Julie Bergan med ett rykande färskt album i bagaget som är helt fantastiskt och Tove Styrke som nyligen släppt några grymma singlar och senare i år kommer ett album. Det kommer bli två oförglömliga spelningar på sommarens festival, säger Dino Vulic, festivalchef, Sensommar.

Förra sommaren slog festivalen publikrekord med sina 12 000 besökare. Då gästade artister som Miriam Bryant och Otto Knows men även världsstjärnor som Steve Angello och Galantis.

– Vi är supernöjda med att presentera Julie och Tove. Sommarens line up börjar ta form och vi är otroligt nöjda såhär långt med hur sommarens festival utformat sig. Vi har en del kvar att presentera och kan utan tvekan säga att 2018 blir festivalens bästa år hittills, säger Oscar Westerlind, Sensommar.

Artister klara för Sensommar:AlessoAlan WalkerHov1Icona PopKapten RödJulie BerganTove StyrkeFler artister kommer snart.

Alla artiklar i
Sensommar 2018
Annons