Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Första studentbalen för John Bauer

I går kväll var det dags för den första elevkullen från John Bauergymnasiet att fira att de snart tar studenten. Det var ett drygt 100-tal elever som festade i spegelsalen i Stadshuset som bevis att det snart är dags för examen.

Annons
Vid gårdagens skolbal som genomfördes i studenternas egen regi deltog 110 elever från IT-programmet. IT-mediaprogrammet och Entreprenörsprogrammet. Alla elever som alla bara hade dagar kvar innan de fullföljt sitt tredje gymnasieår.
Att det var fest rådde det inget tvivel om. Flera av de unga kvinnornas festblåsor var omeotståndligt vackra och drog berättigad uppmärksamheten till sig. De unga herrarna som företrädesvis kom i svart och var mer enhetliga i sin stram rakryggade elegans.
Färdsättet till festligheten var minst sagt skiftande. Där fanns allt från de som sakta kom strosande till balen till de som fördrog att anlända med bil eller taxi. Största intresset och mest spektakulär var de fyra elever som kom i en härligt lång Cadilac limosin. Naturligtvis världsvant balanserande med var sitt glas i handen.
Gårdagens fest var dock bara något av en förövning av vad som komma skall. Skolavslutningen med elevbelöningar och betygsutdelning kommer att genomföras på Hotelle Knaust där utgången för att möta närstående sker vid Knausttrappan.

Mer läsning

Annons