Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fredrik Stenman hittad död

/

23-årige Fredrik Stenman som försvann under påskhelgen har påträffats. På söndagsmorgonen bärgades hans kropp nere vid Sundsvalls hamnbassäng.

Annons

Det har varit en svår och oviss tid för Fredrik Stenmans anhöriga. Många har spekulerat kring vad som hänt och om han fortfarande var vid liv.

I morse när en polispatrull var nere vid hamnen i ett annat ärende observerade de något som flöt ute i vattnet. Eftersom det såg ut att kunna vara en kropp kontaktades räddningstjänsten som ryckte ut och gjorde en ytbärgning.

Med ledning av klädsel och tatueringar på kroppen kunde man snabbt konstatera att det var den försvunne Fredrik Stenman som påträffats.

– Det finns ingenting som tyder på att det skett något brott. Men kroppen kommer att undersökas och dödsorsaken fastställas, säger polisens vakthavande befäl Robert S Öhman.

I torsdags skulle Fredrik Stenman ha fyllt 24 år. Anhöriga och vänner samlades nere vid hamnen, där man tidigare tillsammans letat efter Fredrik Stenman. På påskaftonskvällen hade Fredrik Stenman varit på en pub i centrala Sundsvall och enligt uppgift skulle han sedan hem till en släkting för att sova. Vittnen såg honom gå i riktning mot hamnen och därefter upphörde spåren.

Anhöriga underrättades under morgontimmarna.

Annons