Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Grattis Kristina Gillström!

50 år fyller i dag Kristina Gillström, Sundsvall.

Annons

Kristina bor på Östermalm i Sundsvall med sin dotter Delia och katten Jacksson. Hon tycker att livet är som bäst nu och försöker att leva det till fullo.

I sitt liv har Kristina arbetat som annonsproducent på Sundsvalls Tidning, med olika designprojekt, inom restaurang, med events av olika slag allt från backstage på Gatufesten, Bussvärd på Radio Guldkryssningar, Ljungarocken med mera. Hon gillar att hugga i där det är fart, en brokig blandning människor och hon radiopratar även i P4 emellanåt i olika paneler.

Nu har hon sitt absolut mest roliga jobb hittills - som turnéläggare/produktionssamordnare på Norrdans i Härnösand, som är en del av Scenkonst Västernorrland. Det är Norrlands eget internationella danskompani i världsklass. Kristina tycker att det är en fantastisk resa att få vara med från kollationering med koreografen till premiären av produktionen - och allt där emellan. Det är många bollar i luften och hon är en del av ett otroligt professionellt team - både administrativt och dansarna som är de bästa. Hon har riktigt roligt på jobbet och har alltid varit ett fan av Norrdans under de 20 år som dansensemblen funnits.

Hennes föräldrar gick bort när hon var drygt 30 år och efter det blev hon mindre feg och väntar numer inte på att saker ska hända. Jag försöker att bocka av det jag vill prova på.

Kristinas fritidsintressen är friluftsliv i de flesta formerna, yoga, islandshästridning, löpa, åka finlandsfärja, längdskidor, resa, after ski, bokklubb och hennes älskade stuga i Finnmarken Kramfors som hon och hennes bror Hasse ärvde av föräldrarna. Hon hoppas få fortsätta vara nyfiken och ta tillvara tiden på jorden.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med ST Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med ST Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Mer läsning

Annons