Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Halka orsakade singelolycka

/
  • Bilen fick endast mindre skador trots den vådlig färden nedför slänten på E14 vid Vattjom. Det tog tid för ambulanspersonalen och räddningstjänsten att försiktigt få ut föraren från det krockade fordonet.

Modd och snö med halka är den troliga orsak till en singelolycka på E14. En äldre man klarade sig med lindriga skador trots att bilen voltade och hamnade på taket.

Annons
En man skadades lindrigt vid en singelolycka i går morse vid E14 någon kilometer öster om Vattjom. Avåkningen skedde klockan 11. Vädret var dåligt med dis och lätt snöfall vilket medförde att det låg ett tunt lager snö längs vägkanten.
Fordonet, en mindre fransk bil, var med en ensam förare på väg mot Sundsvall när den av någon orsak kom ut på vägkanten körde av av vägbanan ner längs vägrenen. I ett mindre dike tog det stopp och bilen voltade runt ett tiotal meter för att slutligen hamna på taket.
Av allt att döma hade mannen som körde inget säkerhetsbälte på sig. Enligt Sundsvalls sjukhus har han ådragit sig en lindrig skallskada vid olyckan. Han fick kvarstanna för observation.

Mer läsning

Annons