Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Handikapplatser glömdes vid ombyggnad

/
  • Efter det att handikapplatserna på parkeringen utanför ÖB i Birsta varit försvunna ett tag så ska de nu åter finnas på plats.

När parkeringsplatsen utanför ÖB byggdes om blev handikapplatserna bortglömda.
Där handikapplatserna tidigare fanns var det bara vanliga bilparkeringar när Elisabeth Forsman från Härnösand skulle parkera sin bil.

Annons
Ombyggnaden ute i Birsta är i full gång och det sker i full fart. Ibland kan man tro att det nästan går för fort. När parkeringen utanför Överskottsbolagets butik i Birsta för cirka en vecka sedan började byggas om glömdes helt enkelt handikapparkeringen bort. Vilket ledde till stora bekymmer för de som skulle in och handla där.
För ombyggnationen ansvarar Ikano och när de genom ST och Elisabeth Forsman fick höra talas om problemet rättades det till snabbt.
Det är förargligt när det blir så här men vi har återställt det nu, säger Bertil Sigvardsson på Ikano, som är projektledare för ombyggnaden i Birsta.
Platserna har under onsdagseftermiddagen återigen märkts ut med skyltar och ska enligt honom linjemarkeras i nästa vecka. Så nu ska det även i fortsättningen gå att hitta en parkeringsplats för handikappade utanför ÖB efter det att de varit försvunna i cirka en vecka.

Mer läsning

Annons