Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här presenteras skyskrapan under Almedalen: "Steg i rätt riktning"

Under tisdagen presenterades Sundsvalls skyskrapa för nyfikna besökare under Almedalen. "De var nyfikna och positiva", säger entrepenören Nicklas Nyberg.

Annons

Nicklas Nyberg presenterar skyskrapan Torg1 i en lokal under Almedalsveckan.

Som Sundsvalls tidning tidigare skrivit om följde skyskrapan på Stora torget med till Almedalen för att presenteras för besökarna. Klockan elva idag, tisdag, hade Nicklas Nyberg sin presentation tillsammans med Pernilla Berg från Investera Mittsverige AB och Sundsvallspolitikerna Bodil Hansson (S) och Peder Björk (S).

– Det gick bra. Vi presenterade idén från scratch med en filmsnutt från Gert Wingårdh som tyvärr inte kunde vara på plats. Sedan fick Bodil och Peder komma med sina synpunkter och till sist hade vi öppna frågor. Jag sammanfattar det positivt, ett steg i rätt riktning och vi för projektet framåt.

Nicklas Nyberg säger att de frågor och reaktioner han fick efteråt från de besökande var positiva.

– De var nyfikna och positiva. Reaktionerna efteråt handlade mest om att de insåg att i och med att bron har gjort det så lätt att passera Sundsvall, behöver staden något som gör att man vill in till stan. Det fick jag lite frågor kring.

Det är andra gången han befinner sig på plats under Almedagsveckan och ser fram emot resten av tiden på plats.

– Jag har varit här sen i söndags, och det är ju väldigt mycket människor i rullning. Det är en stor grej, framför allt i min bransch. Det är otroligt mycket seminarier, vi var bara ett seminarie av tre tusen, säger Nicklas Nyberg.

Läs också: Nytt kafé öppnar på storgatan - slår upp dörrarna i augusti

Mer läsning

Annons