Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hilbert lovar en kanonrevy

/
  • Jacke Sjödin är regissör för årets revy som ser till att de rutinerade revyrävarna Pierre Lindstedt, Berit Grebenö, Claes Grebenö, Marie Olsson och Eva Bysing går åt rätt håll vid rätt tillfälle.

Repetitionerna av Sundsvallsrevyn pågår för fullt på hotell Södra Berget.
– Den här veckan är första gången vi repeterar från början, berättar Berit Grebenö.

Annons
Efter ett års uppehåll är Sundsvallsrevyn på G igen. Nu på Södra berget med enligt egen utsago texter och material som de själva ser mer än lovande ut och därmed borde ge publiken möjligheten att få uppleva ännu en skrattfest.
Den kommer att bli aktuell men även med lokala inslag, säger Claes Grebenö.
Han berättar att Hilbert med storväst och krimmel kommer att vara revyns centralfigur i de 16 numren tillsammans med kompisar, frun och släkt från Gökböle med omnejd.
Hilberts välkända svarta krimmel, är en huvudbonad med en historia för sig, som varit med under många år. Den fick Claes Grebenö av Elis Ågren för många år sedan och under hur många revynummer som den har hängt är den snart ingen längre som minns.
Än sker repetetionerna utan kostymer och med endast smärre rekvisita men flera av numren flyter ändå förvånansvärt bra.
Det kommer att bli en kanonrevy, tror Jacke Sjödin revyns regissör som är mer än nöjd med repetetionerna.
Ensemblen med rutinerade artister som Eva Bysing, sångerska och underhållare som också har deltagit i otaliga revyer är stark. Med på scen kommer även folkkäre Pierre Lindstedt som bland annat spelat revy i fyra år hos Peter Flach och medverkat i pistvakt att vara. Tillsammans med stans egna revyrävar Berit och Claes Grebenö och Gudrun Eriksson samt återvändande Marie Olsson finns det massor av spelglädje som lovar gott inför premiären.
Och inte minst viktigt, Jacke Sjödin som regissör och medförfattare. Han om någon är mannen att se till att få alla att gå åt rätt håll.

Mer läsning

Annons