Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jennie Forsström är en av tre nya chefer på Birsta City

Birsta Citys centrumledning ska nu utökas med tre nya roller; Operations Manager, Tenant Relationship Manager samt en Marketing Manager. Den sistnämnda blir Jennie Forsström, som tidigare arbetat med marknadsföring, PR och event för flera stora butiker.

Annons

Jennie Forsström har i flera år arbetat med marknadsföring i Stockholm – nu återvänder hon till Sundsvall.

- Efter 12 år i Stockholm känns det jättebra att vara tillbaka i Sundsvall igen. Birsta City är ett av Norrlands största köpcentrum och lockar närmare fyra miljoner besökare varje år. Jag är stolt och glad över att vara en del av teamet och ser enorm potential med många spännande projekt framöver, säger Jennie Forsström, i ett pressmeddelande.

Patrik Andersson och Elina Sandin (Operations Manager och Tenant Relationship Manager) började sina nya jobb vid årsskiftet.

- Jag är mycket nöjd med att vi förstärker verksamheten ytterligare med dessa tre nya roller. Nu har vi alla positioner på plats och kan fokusera på Birsta Citys utvecklingsresa och arbetet att fortsatt möta våra kunder på bästa möjliga sätt, säger Anna-Lena Wessén, centrumchef.

Mer läsning

Annons