Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Krockade med stolpe i Bosvedjan

Polisen har under natten fått ta hand om några misstänkta rattfyllerister. På Klackvägen i Bosvedjan krockade en bilist med en lyktstolpe efter en färd på en gångväg.

Annons

Polisen fick larmet vid klockan 01.33. Föraren en 45-årig man är misstänkt för drograttfylleri och olovlig körning eftersom han saknar körkort. Den 24-åriga kvinnliga passageraren är misstänkt för ringa narkotikabrott. Ingen person skadades. Polisen har tagit bilen i beslag.

22.38 på onsdagskvällen larmades en patrull till Liden eftersom en bil som kördes i riktning mot Sundsvall framfördes vingligt. I Bergsåker mötte polispatrullen bilen som stoppades. Föraren, en 53-årig man, fick blåsa i polisen sållningsinstrument som gav utslag. Efter provtagning på polishuset är mannen nu misstänkt för grovt rattfylleri.

En kvart efter midnatt stoppades en bil på Svartviksvägen. Den 20-årige manlige föraren misstänks för drograttfylleri. Mannen frigavs efter provtagning.

Klockan 23.22 på onsdagskvällen fick polisen larm om att en röd Volvo 850 lämnat Statoilmacken på Bergsgatan utan att betala efter en tankning.

Mer läsning

Annons