Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kvinna livshotande skadad i singelolycka

/
  • Hela familjen fick föras till sjukhus efter att bilen kört av vägen och voltat i höjd med Nedansjö. Allvarligast skadades en kvinna i 60-årsåldern.

En kvinna i 60-årsåldern fick livshotande skador när en personbil körde av vägen och voltade vid Nedansjö. Hela familjen fick föras till sjukhus med ambulans.

Annons
Olyckan inträffade vid 13.30-tiden. I bilen färdades en familj, ett par i 60-årsåldern och en kvinna i 30-årsåldern, som var på väg hem från Stockholm till Östersund.
Mannen, som körde bilen, har berättat att han höll en hastighet mellan 70 och 90 kilometer i timmen när han plötsligt tappade kontrollen över fordonet. Han såg bilar komma emot honom och rattade febrilt för att undvika en kollision, då utlöstes airbagen. Sen minns han inget mer.
Bilen har kört rakt ner i ett dike och voltat. Räddningsmanskapet fick vända fordonet för att få ut den yngre kvinnan. Mannen befann sig stående utanför bilen när ambulans kom till platsen och den äldre kvinnan som var illa däran var också ute ur bilen.
Samtliga fick föras med ambulans till sjukhus.
Den äldre kvinnan fick skallskador, skador i bröstkorgen och buken och även extremitetsskador. Hon vårdas på Sundsvalls sjukhus intensivvårdsavdelning och hennes tillstånd betecknas som livshotande.
Mannen har en lindrig skada i nacke och rygg, den yngre kvinnan skadade armbågen, båda är kvar på sjukhuset för observation.

Mer läsning

Annons