Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Norrman avvek från sjukhus efter tupplur på E4 – körde i diket med kanyler i armarna

En husbil körde av vägen mellan Timmervägen och Öråkersvägen strax före lunchtid på söndagen. Föraren hade avvikit från sjukhuset med kanyler i armarna.
Några timmar tidigare påträffades han hårt sovande i bilen som stod trafikfarligt på E4 i höjd med Bydalen.

Annons

Klockan 11.26 fick polisen in ett samtal om att en husbil hade kört av vägen någonstans mellan Timmervägen och Öråkersvägen.

Efter lite detektivarbete kunde polisen konstatera att det är samma husbil och man som anträffades kl 02.24 på E4, mitt på avfarten mot Bydalen, med mannen hårt sovande i fordonet.

Vid det tillfället blev polispatrullen tvungen att krossa en ruta för att få kontakt med mannen. Hann kördes då till akutmottagningen och husbilen parkerades vid sjukhuset. Vid det här tillfället omhändertogs nycklarna till husbilen.

Föraren uppges inte ha varit berusad. När han lämnade sjukhuset under söndagsförmiddagen hade han fortfarande kanyler i armarna.

– Det ser ut som han har avvikit från sjukhuset, säger Börje Öhman vid polisen.

Mannen har nu återigen förts till sjukhuset för kontroll. På sjukhuset lades mannen in för akut vård. Reservnycklarna till husbilen har omhändertagits. Det finns ingen misstanke om brott.

Mer läsning

Annons