Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polisen har haft ett intensivt dygn i Västernorrland

Misshandel, rattfylleri och bråk. Dagbladet listar polisdygnet.

Annons

Kl 14.56 på lördagen åker en polispatrull till Söråker där en man skall ha hotat en kvinna med en yxa och ett luftgevär. Beslut togs om husrannsakan där polis kunde hitta både yxan och luftgeväret som togs i beslag. Mannen som är i 45 års åldern hämtades till förhör misstänkt för olaga hot och misshandel.

Kl 17.36 inkommer ett samtal om en misstänkt rattfyllerist i Bjärtrå. 18.04 stoppas bilen för kontroll vid Dannero travbana. Mannen i 55 års åldern blåste positivt i polisens alkotest och fick följa med till polisstationen för vidare provtagning och förhör.

Kl 17.54 ringer en person om en misstänkt bil i centrala Härnösand. En polispatrull lyckas lokalisera bilen och den stoppades för kontroll. Föraren en man i 30 års ålder visade tydliga tecken på drogpåverkan och fick följa med till polisstationen för provtagning och förhör.

Kl 19.08 inkommer larm om ett bråk i en lägenhet i Ljustadalen. När patrull kommer till platsen har det lugnat ned sig men patrullen blir kvar för att utreda vad som hänt. Polisen lämnar adressen efter att ha medlat.

Kl 19.10 stoppas en bil på E4 i Älandsbro. Mannen i 30 åldern blåser ett positivt alkotest och får åka till polisstationen för provtagning och förhör.

Kl 02.07 inkom ett samtal till polisen från en man som uppger att han och hans fru har bråkat under kvällen och att båda två har slagit varandra. När patrullen var där var mannen berusad och blev omhändertagen för fylleri. Anmälan samt motanmälan har upprättats för närvarande

Kl 03.23 kom det in flera 112-samtal om ett större pågående slagsmål i höjd med Willys i Kramfors. De som bråkade skulle bland annat slåss med glasflaskor. När patrullen kom till platsen hade bråket upphört och en person var kvar som hade blivit misshandlad. Skadorna är för närvarande okänt. Ärendet utreds vidare av närpolisområde Kramfors

Mer läsning

Annons