Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pridegeneralen tar över Tranviken: "Har en del planer jag vill genomföra"

Torbjörn Karlsson blir den som tar över anläggningen på Tranviken. I slutet av månaden öppnar han dörrarna vid stranden. –Jag har en del planer jag vill genomföra, säger han.

Annons

De senaste somrarna har den lokala krögarprofilen Lillemor Larsson drivit och arrenderat anläggningen på Tranviken.

Från och med nu är det Torbjörn Karlsson som tar över. Pridegeneralen som alltså förutom att sköta sommarens prideparad, nu också har en campinganläggning med tillhörande pooler och restaurang att ta hand om.

– Jag har funderat sedan i höstas. Och har mailat någon gång till Reza om hur det skulle bli till sommaren. Och för cirka 14 dagar hörde han av sig och då slog jag till, säger Torbjörn Karlsson och fortsätter:

– Det är en liten utmaning. Jag har alltid känt att jag skulle vilja driva typ camping eller världshus. Torpshammars herrgård har jag haft funderingar på att ta över ett antal gånger. Men nu blev det blev Tranvikens camping.

Torbjörn Karlsson tar över anläggningen på Tranviken.

I slutet av månaden, närmare bestämt den 27, är det tänkt att han officiellt ska slå upp portarna till lokalen vid Tranvikens strand. Och redan nu har han bokat två liveband till underhållningen i sommar.

– Jag har en del planer har jag som jag vill genomföra, men just för tillfället känner jag att vi ror campingen i land med den målsättning som varit tidigare med en del underhållning på lördagar med livemusik. Sedan ska vi se om vi kan göra lite andra arrangemang kring campingen nästa år, säger han.

För Karlsson är det inte första gången han är med och hjälper till på Tranvikens camping. Redan för två år sedan var han med och hjälpte till i köket, men det är första gången han kommer att sköta det på egen hand.

– Det är inte helt nytt, men jag har inte gjort något på det här viset. Jag har ju arrangerat en del större arrangemang, men inte drivit i restaurang och camping och pooler, säger han.

Mer läsning