Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skuren i ansikte av flaska

Två män skadades vid ett större bråk i centrala Sundsvall natten till söndagen.
Svårast skadad blev en 34-årig umeåbo som fick kinden uppskuren av en trasig flaska.

Annons
Vad som var orsaken till handgemänget som inträffade natten till söndagen vid 02-tiden på Torggatan som slutade med att 25-årig Sundsvallsbo är misstänkt för grov misshandel är ännu inte klarlagt. Upptakten tycks ha varit att två större grupperingar av män möttes.
Språkförbistring eller att någon av de inblandade skrek glåpord kan ha varit den tändande gnistan till att parterna rök ihop.
Under slagsmålet slog en 25-årig Sundsvallsbo en flaska i ansiktet på umeåbon. Slaget var så kraftigt att flaskan gick sönder och fläkte upp ett så stort sår att det gick att se igenom kinden.
Även mannen med flaskan fick rejält med stryk. Efter slaget med flaskan fick han i sin tur ett så kraftigt slag att han hamnade på gatan och förlorade medvetandet.
Båda fördes till Sundsvalls Sjukhus för vård. Under förhör uppdagades att den som slogs medvetslös var samme man som använt flaskan som tillhygge. Efter vård fördes han till polisen och anhölls senare av åklagaren. Han släpptes efter förhör om det inträffade.
Mannen med den uppskurna kinden opererades under söndagen och fick senare lämna sjukhuset

Mer läsning

Annons