Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Storfrämmande i Sundsvall – Ingvar Oldsberg och Björn Hellberg spelar in tv-program

Till hösten har TV4-programmet Sverigequizen åter säsongspremiär. I programmet som leds av Ingvar och Björn reser dom genom Sverige och har en frågesport om varje plats dom besöker.

Annons

Programmet Sverigequizen är nu inne på sin tredje säsong och säsong fyra håller just nu på att spelas in. Programmet har gjort stor succé med många engagerande tittare. Ett av programmen som nu spelas in handlar om Sundsvall med omnejd.

– Vi har varit här en del gånger genom åren för TV-sporten. Vi trivs väldigt bra här och tycker att stenstaden är är tilltalande, säger Ingvar Oldsberg

Ingvar Oldsberg har varit i Sundsvall många gånger

Ingvar Oldsbergs partner in crime Björn Hellberg är mycket fascinerad av Sundsvall.

– Mycket charmig stad. Breda boulevarder och Sundsvall påminner lite om Frankrike tycker jag. Sen har ju denna stad odlat så många profiler som Helen Sjöholm och Lars Ahlin, säger Björn Hellberg.

Är Sundsvall en bra stad för att göra ett quiz om?

– Vi hittar ju tack vare vår producent Pål Hollender annorlunda företeelser och miljöer som gör det hela väldigt bra. Vi har ju haft Sundsvall som resmål i På spåret och som ledtråd till andra orter, så det finns mycket man kan ta av, säger Ingvar Oldsberg.

Ingvar Oldsberg och Björn Hellberg har under många år spelat in tv-program tillsammans. På Spåret, Slaget om Sverige och nu Sverigequizen. På söndag är det också säsongsfinal av Bingolotto som Oldsberg leder och då gästar hans parhäst Hellberg.

– Det blir ett bra program! Vi har alltid massor att snacka om, säger Ingvar Oldsberg

I inslaget ovan får Ingvar och Björn svara på ett quiz om Sundsvall.

Mer läsning