Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sundsvall bjuder fyller fem år i sommar – firas med fest fem kvällar i juli

I sommar fyller det populära musik- och nöjesevenemanget Sundsvall bjuder fem år. Och det firas med fem festkvällar i juli.

Annons
Jill Johnson drog stor publik under Sundsvall bjuder 2016. Årets artister är inte klara ännu, men klart är att det blir fest fem tisdagar i juli. Foto: Håkan Humla

Datumen för sommarens Sundsvall bjuder är tisdagarna 3, 10, 17, 24 och 31 juli. Som tidigare är platsen Stora torget.

- Sundsvall Bjuder har blivit ett klassiskt inslag i Sundsvall under sommarmånaden juli och det är något vi själva ser fram emot! säger Patrik Frisk, som är en av arrangörerna, i ett pressmeddelande.

Evenemanget fortsätter att vara gratis för alla och erbjuder olika artister varje vecka. Artisterna har inte släppts ännu, utan kommer att presenteras senare.

Sundsvall bjuder är ett samarbete mellan Sundsvalls kommun, näringslivet och restaurangerna. En samverkan som beskrivs ligga bakom framgången.

- Det känns helt fantastiskt att Sundsvall Bjuder återkommer 2018. Det har verkligen bidragit till att lyfta stadskärnan under vanliga tisdagkvällar och det är härligt att se vilken folkfest det har utvecklats till, säger Eva Bergström på Näringslivsbolaget i Sundsvall i pressmeddelandet.

Mer läsning

Annons