Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Talangtävlingen Stjärnskott letar efter nästa stjärna i Sundsvall

I över 30 år har talangtävlingen Stjärnskott anordnats i Sverige. Artister som Zara Larsson, Eric Saade och Peter Jöback började sina karriärer där och nu är det dags för tävlingen igen – och Sundsvall är ett av stoppen i jakten på nästa stjärna.

Annons

Talangtävlingen Stjärnskott är en rikstäckande tävling för personer mellan 7 och 16 år. Syftet att skapa en scen för nya unga artister och ett forum för framtidens stjärnor.

Artister som Wiktoria, Zara Larsson, Eric Saade, Molly Sandén, Oman i The Foo, Sanna Nilsen, Magnus Carlsson och Peter Jöback har deltagit i tävlingen i starten av sina karriärer.

Stjärnskottsturnén kommer besöka 15 städer i landet och den 28 april kommer de till Vårmässan i Sundsvall.

Vinnaren av Stjärnskott får spela in en nyskriven låt i en professionell studio och får den mixad av producenter som jobbat med den svenska musikeliten. Låten släpps tillsammans med Lingman & Co management på Spotify och iTunes.

För tre år sedan vann Alma Dahlberg som i år är konferencier för Stjärnskott, för två år sedan vann Hanna Ferm som i fjol kom tvåa i Idol och 2017 vann Tusse som var med i årets upplaga av Talang där han tog sig till semifinal.

Lingman & Co arrangerar Stjärnskott tillsammans med bland andra Världens Barn.

Foto: Arkiv.

Mer läsning

Annons