Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Unga företagare från Sundsvall får träffa Petter Stordalen

Fyra UF-företag kommer nästa vecka att få träffa hotellentreprenören Petter Stordalen. En av de utvalda grupperna är gymnasieungdomarna bakom Spectra UF, ett Sundsvallsbaserat företag som inriktar sig på unika hyllsystem.

Annons
Petter Stordalen möter gymnasieungdomar från Sundsvall.

Fyra grupper med unga företagare kommer torsdag den 22 februari att få entreprenörsskapsråd från Petter Stordalen. UF-företagen från olika delar av landet har fått skriva motiveringar till varför just de ska få träffa Petter Stordalen. Spectra UF från Sundsvall är ett av de företag som kommer vara på plats för mötet i Stockholm nästa torsdag.

– Det här är världens chans för dessa unga entreprenörer, säger Cecilia Nykvist, vd för Ung Företagsverksamhet Sverige, i ett pressmeddelande.

Sundsvallsföretaget Spectra UFs har konstruerat ett hyllsystem som är anpassa efter vilken yta användaren har. Gymnasieungdomarna har tidigare vunnit priset "Bästa UF-företag" i Norge. Tanken bakom mötet med hotellentreprenören är att de ska få hjälp att utveckla sina verksamheter, skala upp sina affärsidéer och utvecklas som entreprenörer.

Mer läsning

Annons