Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Urban Hagblom blev Årets eldsjäl

/
  • Hans Bark, VD Sidsjö Fastigheter, (till vänster) gav priset för Årets Eldsjäl till Urban Hagblom, GIF Sundsvall.
  • Hans Bark, VD Sidsjö Fastigheter, (till vänster) gav priset för Årets Eldsjäl till Urban Hagblom, GIF Sundsvall.
  • Årets Entreprenör blev Anders Darefeldt, Fresks (till vänster).
  • Årets Eldsjäl, Urban Hagblom, GIF Sundsvall

Årets eldsjäl heter Urban Hagblom, och till Årets entreprenör utsågs Anders Darefeldt. Utdelningen skedde på torsdagen under en grötfrukost på restaurang Gårdshuset, Sidsjö Hotell & Konferens.

Annons

De två priserna delas ut för femte året i rad av Sidsjö Fastigheter, och vinnarna får 25 000 kronor var för sina insatser. Frukosten inleddes med julgröt och sång av Caroline Parment. Hans Bark, VD för Sidsjö Fastigheter, visade upp bilder och berättade om utvecklingen av Sidsjöområdet och att Sidsjö Fastigheter var först i Sverige med Trygghetsboende.

Som Årets Eldsjäl valdes Urban Hagblom, GIF Sundsvall, med motiveringen: "För fotbollen och för ungdomars och Sidsjöområdets utveckling i Norrland och Sundsvall, samt för att han är en stor del i att Giffarna gick upp i Allsvenskan, och för att han visat en otrolig kämpaglöd för att komma tillbaka efter olyckan. En förebild.".

Årets Entreprenör blev alltså Anders Darefeldt, Fresks, med motiveringen: "För professionell rådgivning i allt från golv till tak och den stora tillit för Sidsjöområdets utveckling.".

Mer läsning

Annons