Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Utrikesnytt i korthet

Annons
FLYTTAD FRISYR. Italiens premiärminister Silvio Berlusconi har något som många andra europeiska ledare traktar efter. Inte är det hans miljoner, utan adressen till kliniken där han fick sitt hårimplantat. I ett program i italiensk tv avslöjade Berlusconi att hans kollegor är mycket intresserade. Men adressen har han inte lämnat ut. Premiärministern, som aldrig skämts för sina plastikoperationer, sade att implantatet var viktigt för hans roll som representant för Italien. "De är alla mina", sade han stolt och pekade på skulten. "De har bara omlokaliserats från bakhuvudet till här fram" sade han om de värdefulla stråna. (TT-AFP)

FÖR UNG FÖR FRU. Prins William av Storbritannien tycker att han är för ung för äktenskap. Vid en informell intervju på ett nöjesställe i Klosters i Schweiz sade 22-åringen att han inte har några planer på att följa pappas exempel just nu. Hans far kronprins Charles gifter sig med Camilla Parker-Bowles den 8 april. "Jag vill inte gifta mig förrän jag är minst 28 eller kanske 30", sade William. Det framgick inte vad flickvännen Kate Middleton, som också var med på skidsemestern, tyckte om uttalandet. (TT-AFP)

SLUTAR I RUTAN. Veteranen Ted Koppel slutar som programledare för tv-kanalen ABC:s sena nyhetsprogram Nightline när hans kontrakt löper ut i december. Koppel har lett programmet i 25 år och han är den senaste i raden av tunga nyhetsankare som lämnar tv-rutorna i USA. Tom Brokaw lämnade NBC Nightly News i december, följd av Dan Rather, som nyligen slutade på CBS efter 24 år. Koppels nyhetsshow Nightline nådde den breda publiken under krisen i Teheran 1979 när personalen på den amerikanska ambassaden togs som gisslan. (TT-Reuters)

Mer läsning

Annons