Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sundsvalls IBF föll mot IKSU Ungdom

Sundsvall gästade IKSU Ungdom med två raka segrar i bagaget. Men där tog det tvärstopp. Tabelltrean IKSU Ungdom besegrade gästerna med åtta mål mot fem.

Annons

Hemmalaget IKSU Ungdom kunde göra mål på gästande Sundsvall redan efter tre och en halv minut genom Henny Häggström. Och sju minuter senare drygade de ut ledningen till 2–0 genom Sara Berglund.

När första perioden blåstes av stod det 4–2 till hemmalaget. Som sedan fortsatte att ösa på framåt och trycka in mål, medan Sundsvall inte lyckades göra ett enda mål under den andra perioden.

Trots att Sundsvall ändå hittade rätt i spelet i den tredje perioden och gjorde tre raka mål på hemmalaget lyckades de aldrig komma i kapp och när drygt halva sista perioden var spelad satte IKSUs Caroline Deutgen punkt för matchen och gjorde 8–5.

Nu får Sundsvall åka tillbaka till Sundsvall och ladda om inför nästa söndag då laget tar emot Notvikens IK i Sporthallen.