Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sundsvalls kommun prisas för sitt integrationsarbete

Nu står det klart att fackförbundets Visions mångfaldspris 2017 tilldelas Förvaltningen för vuxenutbildning, arbetsmarknad och integration (Favi) vid Sundsvalls kommun.

Priset delades ut av fackförbundet Visions regionala råd för integration och mångfald. Det tilldelas en arbetsgivare som på ett föredömligt sätt arbetat med mänskliga rättigheter och genomfört medvetna åtgärder för att främja mångfald och integration och motverka diskriminering på arbetsplatsen.

I år blev det Favi och dess verksamhetschef, Pia Söderlund, som fick äran att ta emot utmärkelsen.

– Det här priset är ett kvitto på att vi arbetar bra med integration i Sundsvalls kommun. Jag ser priset som en morot att i fortsättningen arbeta ännu mer målinriktat och med ännu bättre kvalité då det gäller att göra det goda livet möjligt för alla nyanlända i Sundsvalls kommun, säger Pia Söderlund.

Priset delades ut 13 september i samband med region Mitts regionala förbundskonferens i Gävle. Konferensen samlade närmare 80 förtroendevalda från Visions region Mitt, som består av regionerna Jämtland, Västernorrland, Gävleborg och Dalarnas län.

FLER NYHETER:

Inbrott i butik på Heffnersvägen – tjuvarna kan ha kommit över kontanter

För Plus-kunder: Engagerade Fränstabor mötte ledningen för Folktandvården: "Stäng inte våran väl fungerande klinik"

Nu ska det bli höstfint i Sundsvall – 4 000 blommor planteras ut

För Plus-kunder: Siktar på att etablera företaget utomlands – och att ge sig in i bygg- och filmbranschen

■ ■ Ladda ner vår app till Iphone eller Android – få senaste nytt direkt i mobilen.