Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sundsvalls Stolthet tävlar i kreativitetstävling för studenter

Den 26:e oktober anordnas studenttävlingen CRE8 the future i Stockholm. Det är en kreativitetstävling som arrangeras av Jernkontoret där det vinnande laget får 400 000 kronor. Ett av de tävlande lagen är Sundsvalls Stolthet med studenter från Mittuniversitetet.

Annons

De tävlande lagen får ett verkligt företagscase som de ska lösa under tre timmar och deras lösning ska sedan presenteras för en jury som utser en vinnare. Det är elva lag från olika lärosäten i Sverige. Ayad Shaif är en av de tävlande i laget Sundsvalls Stolthet.

– Vi är fem personer i vårt lag, tre tjejer och två killar. Vi läser alla olika utbildningar på Mittuniversitetet, men vi fungerar jättebra ihop som team, säger Ayad Shaif.

Laget har tävlat ihop innan på en liknande tävling på Mittuniversitetet som de vann. Laget tycker det ska bli roligt att tävla i Stockholm och att få representera Sundsvall.

– Namnet Sundsvalls Stolthet kommer från att vi alla bor och pluggar här och är stolta att få visa upp Sundsvall. Även om vi kommer från olika delar av landet, säger Ayad Shaif.

FLER NYHETER:

Dynamit hittades i fastighet i Sundsvall – omhändertogs av polisens bombgrupp

För Plus-kunder: Stor förändring när Rummet bygger om – ta en smygtitt: "Vi investerar rätt rejält"

Man från Sundsvall hittad död efter klättringsolycka i Lofoten

För Plus-kunder: Utförde fräck stöld mot företag i Sundsvall – tjuvarnas framfart fångades på film

■ ■ Ladda ner vår app till Iphone eller Android – få senaste nytt direkt i mobilen.