Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sundsvalls Tidnings app nominerad till pris – "Enkelt och genialt"

Hyperlokala pushnotiser kan ge Sundsvalls Tidning pris för "Årets idé" i tävlingen Årets dagstidning som arrangeras av Dagens media och Tidningsutgivarna.
– Det är otroligt roligt, riktigt kul att vi uppmärksammas för det här, säger Markus Sandin, redaktionellt utvecklingsansvarig på Mittmedia.

Annons

ST:s app har laddats ner tusentals gånger på bara några dagar

Det som under flera år bara var en idé har blivit verklighet och en succé. Den unika funktionen att erbjuda användarna av appen att få nyheter från just det område de är intresserade av har tagits emot med öppna armar av användarna och branschen.

– Många har hört av sig och tycker att det är en häftig funktionalitet att man kan välja exakt det område som man är intresserad av, säger Markus Sandin.

Så gör du för att få pushnotiser till din telefon

Nu är appen en av tre kandidater till priset "Årets idé" med nomineringen:

"Med MittMedias nya appar så ökar relevansen för såväl läsarna som annonsörerna, det är hyperlokalt på riktigt. Apparna har fått ett positivt mottagande och har på kort tid överträffat uppsatta mål. Genom smarta automatiseringar och en egenutvecklad plattform så går det även att skala obegränsat. Enkelt och genialt."

Användaren av appen ställer själv in det område som de är intresserade av. Lägenheten mitt i stan eller stugan längst ut på vischan. Händer det något i det område man bevakar får man en pushnotis i sin telefon.

– Nu jobbar vi för fullt på att utveckla det här, man ska kunna ställa in ännu personligare vilka nyheter man vill följa, säger Markus Sandin.

ST-appen ställs mot den nya nyhetssajten Kit och Blank Spot project – där många håller appen som favorit.

Tävlingen avgörs den 15 mars på Berns salonger i Stockholm.