Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sundsvalls uteliggare behöver också bostad

Här ser man dagligen att Granlos utdömda dagis rustas upp för flyktingar för skattepengar. I går var det nio bilar med arbetare där, det är full aktivitet.

Lyset står på dag och natt vad kostar inte det? I dag slår jag upp ST och läser att en barnfamilj blir vräkta från sitt boende på grund av att mannen är sjuk och mamman är timanställd inom vården med en låg usel inkomst. Socialtjänsten var med vid vräkningen men familjen fick ingen hjälp av dem. De fick en liten lista med adresser till några vandrarhem.

I dag är pengarna slut och ingen hjälp får de. Familjen är splittrad. Man kan gå i taket när man läser hur våra egna medborgare blir behandlad i vårt samhälle.

Det här kommer inte att bli bra för våra svenska medborgare. Vi har så många uteliggare i Sundsvall som behöver bostad. När det inte finns pengar till det som behövs i kommunen då får kommunen stoppa all upprustning som är på gång i stan samt ombyggnaden av gamla E4 som går igenom stan.

Det är löjligt när man läser om att bygga ihop stad och hamnen. Det är inga problem att komma till hamnen i dagsläget, vi behöver ingen hopbyggnad.

Jag tror att det behövs nytt folk i kommunhuset, det verkar vara lek i sandlådan i dag. Ingen tar något riktigt ansvar. Vi medborgare blir bara mer skuldsatta. Även de själva, men de skaffar ju sig fallskärmar ...

Läs mer här: Här öppnar stans nya härbärge – blir granne med skola

Granlobo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel