Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sundsvalls Välgörenhetsgala är inställd

Tanken var att samla in pengar till Musikhjälpen genom en gala på Englaporten. Men under söndagen gick arrangören till Sundsvalls välgörenhetsgala ut på Facebook med att den blivit inställd.

På tisdagen den 28 november var det tänkt att Sundsvall välgörenhetsgala skulle ha gått av stapeln. Samantha Forslund var den som stod bakom initiativet och har under hösten fått en hel del stöd från lokala företag och profiler som Martin Häggström, Jessica Falk och Rolf Johansson.

För Plus-kunder: Samantha ordnar galakväll för att stödja Musikhjälpen: "En liten idé som blivit mycket större"

Men på evenemangets Facebooksida kom det ett meddelande under söndagen om att galan blivit inställd: "Sundsvalls välgörenhetsgala är inställd, auktionen kommer ske online. Mer info kommer löpande", löd texten.

Arrangörens idé var att alla pengar från galans aktioner och biljetter skulle gå oavkortat till årets Musikhjälpen som håller till i Umeå från den 11 till 17 december. Tv- och radioproduktionen har i år temat "Barn är inte till salu".

För Plus-kunder: Succé på fullbokat Hellberg Hotell: "Jag målar känslor"