Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sundsvallsbacken om succéstarten och hyllningen till lagkamraten: "En av Allsvenskans bästa"

Fotbollspuls med Adam Johansson och Elena Lövholm är här.
Denna vecka gästar Eric Larsson, Giffarnas högerback. Trion diskuterar Sundsvalls superinledning, årets allsvenska säsong som bjudit på en hel del överraskningar, försäsongsträning och om svensk fotboll är på väg att tappa sin "identitet", om ÖFK:s kaxighet kan vara negativt, hur bra årets allsvenska nykomlingar är och polis- och fansbråket under Gefles hemmamatch.
Dessutom slår Elena fast att Sundsvall INTE vinner SM-guld. Händer det kommer hon cykla till Sundsvall från Stockholm och äta upp sin hatt. Det ni!

Om du inte eller vill kan se hela programmet har vi satt ut vissa hålltider som kan vara intressanta för er. Dessa följer nedan.

1:30: Giffarna leder Allsvenskan efter fem omgångar. Varför? Eric Larsson berättar om lagets träning, målsättning och vad Sundsvall gör så bra just nu. Elena hyllar Giffarna, men utesluter chanserna till SM-guld. MEN lovar att äta upp sin hatt och cykla till Sundsvall om det händer.

4:46: Försäsongsträningen för svenska lag har förändrats de senaste säsongerna. Är det bra för svensk fotboll? Finns det någon risk att tappa "vår identitet"?

9:15: Tommy Naurin har varit ett monster i Giffarnas mål. Är han kanske Allsvenskans bästa målvakt? Eric Larsson håller honom i alla fall väldigt högt.

10:50: Fem omgångar in i Allsvenskan. Det mesta är kaos, topplag floppar och förväntade botten- och mittenlag går som tåget. Kan det vara permanent eller är det temporärt? Har de mindre lagen närmat sig storlagen i Allsvenskan?

17:34: Östersund och Jönköping Södra, nykomlingarna, har imponerat så här långt. Är de lagen SÅ bra eller är årets allsvenska på något sätt sämre? Vad är det som gör ÖFK så speciellt? Deras kaxiga attityd är en av sakerna, men kan den bli negativ? Håller sig ÖFK kvar? Elena Lövholm och Eric Larsson diskuterar.

28:16: Eric Larsson spelade i Gefle fram till 2012. Sedan lämnade han för Giffarna. Varför valde han att lämna och vad sa Pelle Olsson till honom innan flytten? Nu berättar Giffarnas högerback om övergången.

30:45: Under Gefle-ÖFK uppstod ett bråk mellan polisen och några Geflefans. Elena Lövholm och Eric Larsson berättar om hur de upplevt situationen i efterhand. Elena hyllar SFSU, tycker polisen borde ta ett större ansvar och berättar att hon blev förvånad över att bråket hände under just Gefles hemmamatch.